HANDELSBETINGELSER


Produktinformation:
På Fliders.dk oplyses varens væsentlige egenskaber og brug, har du behov for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til fliders.dk på info@fliders.dk

Priser:
Alle priserne på siden er gældende. Såfremt du fortager en bestilling og der efterfølgende ændres i prisen, får du varen til prisen dagen du bestilte den. Alle priser er vist inkl. levering til Danmark. Levering uden for Danmark vil blive pålagt ekstra gebyr efter aftale.

Bestilling:
Bestilling og betaling sker online og foretages med sikre servere igennem PayPal.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster i forbindelse med bestilling af varer bliver sendt direkte til PayPal i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PayPal der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen bliver afsendt fra fliders.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse: Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Ved fejl på varen gælder den danske lovgivning. Du har 2 års reklamationsret såfremt produktet går i stykker. Hvis du vil gøre brug af din reklamationsret skal du kontakte os på info@fliders.dk og vedhæfte kopi af din kvittering. Uden kvittering kan du ikke gøre brug af din reklamationsret.

Såfremt at produktet skulle gå i stykker og beskadiger dit udstyr, kan fliders.dk ikke stilles til ansvar.

Garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for fliders.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. fliders.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Hvis køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler fliders.dk det modtagne beløb, såfremt at varens emballage er ubrudt.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af kvittering og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Sammen med returforsendelsen skal du også skrive hvilket kontonummer beløbet skal refunderes til.

Fliders.dk drives af:
Janus Lock
Septembervænget 40
6000 Kolding
Danmark

Forbehold for ændringer:
Fliders.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.